Jeg havde taget en pakke hakket svinekød op af fryseren. Det blev til et farsbrød.
Til 2 personer
Ingredienser:
Fars:
300 g hakket svinekød
1 æg
2 spsk fint rasp
1 revet skalotteløg
1 fed presset hvidløg
1 tsk stødt koriander
salt og peber efter smag
Fyld:
strimler af cheddar – eller anden ost
strimler af soltørrede tomater
hakket frisk basilikum
Endvidere:
Nok tynde baconskiver til at dække farsbrødet.
Hakket kød, æg, rasp. løg, hvidløg, koriander, salt og peber røres/æltes til en fast fars.
Halvdelen af farsen lægges i et ildfast fad og fyldet lægges i en stribe på midten.
Så lægges den anden halvdel af farsen ovenpå og trykkes godt fast i siderne og enderne, så osten ikke stikker af, når den bliver varm.
Så dækkes farsbrødet med baconskiverne,
og det sættes i ovnen ved 180 grader varmluft i 40 minutter.
Serveres f.eks. med kartoffelbåde og tomatsauce.
Maibritt jensen
13. marts 2019Kan jeg stege lidt bacontern i stedet for soltørret tomat
marianne
13. marts 2019Det kan du sagtens. Bacon er jo altid godt og går fint sammen med ost.