Pølsebrød

Når jeg nu gerne vil lave mine grillpølser selv, så er det jo nærliggende også at bage pølsebrød. Det har jeg så også gjort.
Alt efter, hvor store pølser, de skal bruges til, bliver der 12 – 16 stk.

3 dl lunkent vand
1 pk gær (50 g)
1 tsk sukker
2 tsk salt
2 spsk olie
2 æg
Ca. 600 g hvedemel

Gæren røres ud i det lunkne vand. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes, til den er fin og blød. Brug evt. røremaskine.

Dejen skal hæve tildækket ca. 1 time, hvorefter den slås ned¨, og så former man 12 – 16 aflange brød. Læg brødene på en bageplade på bagepapir. Lad dem efterhæve ca, ½ time.


De bages ved 200 grader i ca. 15 min., indtil de er gennembagt og har fået lidt farve.

 

Skriv et svar