Denne lille ting er god som en del af en tapas-servering. Rigtig godt bliver det, hvis man får et godt stykke brød til at dyppe saucen op med.
Ingredienser til 4 skåle:
1 mellemstort løg
½ grøn peberfrugt
2 spsk olie
½ bakke champignons
2 tomater
1 fed hvidløg
200 g rejer
Chiliflager
Paprika
Peber
Oregano
50 g Smør
50-100 g revet ost
Start med at varme olien på panden. Hak løg og grøn peber og steg det i et par minutter.
Skær champignons i kvarte og kom dem på panden.
Når de har tabt væden og er skrumpet lidt ind, tilsættes et fed hakket hvidløg og de to tomater, som i mellemtiden er hakket i en hakke-snitte-maskine, så de er næsten flydende.
Lad det hele koge lidt og tilsæt rejerne sammen med chiliflager, oregano, peber og paprika efter smag. Det er svært at give et nøjagtigt mål, da smag og behag jo er forskellig.
Læg en pæn klat smør i bunden af 4 ramekiner. Fordel blandingen fra panden i de 4 skåle
og drys revet os ovenpå.
Sættes i ovnen i en 200 grader varm ovn i 5 – 10 min, indtil osten er gylden.