Jeg har af og til serveret denne ret som tilbehør i stedet for salat – og jeg har ikke hørt nogen brokke sig endnu.
Ingredienser:
1 – 2 tomater, alt efter størrelse
1 skrællet bagekartoffel
1 aubergine
1 courgette
1 peberfrugt – gul – af hensyn til farven
Olie
frisk timian
Salt
Revet ost
1-2 dl Marinara– eller anden tomatsauce
Marinara- eller anden tomatsauce hældes i bunden af et ildfast fad. Alle grønsagerne skæres i ½ cm skiver og stilles på højkant i fadet. Husk at skifte mellem farverne – det har ingen indflydelse på smagen, men det ser da pænt ud.
Drys med salt og timian og sæt fadet i en 170 grader varm ovn i en times tid. Mærk specielt på kartoflerne, for de er længst tid om at blive møre.
Tag fadet ud, drys revet ost over og sæt det tilbage i ovnen i ca. 10 min – eller indtil osten er gylden.