Chorizo-kartofler

Jeg indrømmer det: Min nye yndlingsingrediens er – stor overraskelse – chorizo. Jeg gør, hvad jeg kan for at snige det ind, hvor jeg kan – ligesom bacon. Her er det gået ud over nogle kartofler, som egentlig bare skulle brases.


Ingredienser:
Kogte kartofler (alt efter, hvor mange personer, man er)
1 – 2 chorizo-pølser
2 håndskårne skiver bacon
1 lille løg
2 fed hvidløg
Olie til stegning

Hak løg og hvidløg og steg det på en pande, som kan gå i ovnen.

 

Når det har stegt lidt, skærer man bacon i tændstiktynde skiver på tværs og chorizoen i tern. Disse to ting steges også i nogle minutter.

Så tilsættes kartoflerne, og hele herligheden sættes i ovnen ved 160 grader i en halv times tid.  Man kan selvfølgelig også bare lade det stå og stege på komfuret, hvis man foretrækker det.

Nu kunne man jo bare lege biksemad og servere med spejlæg, eller man kunne servere kartoflerne som tilbehør til endnu mere kød.

Skriv et svar