Der var tilbud på peberfrugter, så jeg købte nogle stykker. Normalt er jeg ikke så meget for de grønne, men når de, som her, først bliver grillet og skindet taget af, er de faktisk ikke så bitre.
Ingredienser:
3 peberfrugter – rød, grøn og gul
1 rødløg
½ bk champignon
4 fadkoteletter
1 ds flåede tomater
2 dl fløde
olie til stegning
Start med at tænde for grillen – i dette tilfælde nøjedes jeg med grillen i ovnen. Læg de tre peberfrugter ind på en rist under grillen og vend dem ind imellem.
Når de er blevet lidt sorte på alle sider, lægges de i en skål, og der lægges plastikfilm over skålen, som skal stå, indtil frugterne er kølet så meget af, at man kan røre ved dem. Herefter kan man pille skindet af og fjerne kernerne.
I mellemtiden har man skåret rødløget i fine strimler,
som steges på en pande i lidt olie sammen med skivede champignons.
Når det har stegt i ca. 10 minutter, tager man det af og strimler de flåede peberfrugter og steger dem på panden.
Når de har fået lidt kulør (altså ikke kun rød, gul og grøn), tilsættes løg og champignons igen.
I mellemtiden har man drysset koteletterne med salt, peber og paprika, brunet dem
og lagt dem i et ildfast fad.
Her hælder man så løg-peberfrugt blandingen over og koger panden af med en dåse flåede tomater, som man evt. kan hakke lidt i stykker, og fløde. Herefter hældes sovsen i det ildfaste fad til koteletterne.
Fadet sættes i en 180 grader varm oven i en halv times tid. Kan evt. serveres med ris.