En god gammeldags kage, som de fleste kan lide, og som ikke kræver den store konditoruddannelse. Det er en lys kagebund med kokos-marengs ovenpå
Ingredienser:
Til selve kagen:
250 g smør eller margarine
300 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk bagepulver
400 g hvedemel
2½ dl mælk
Til toppen:
3 æggehvider
250 g flormelis
125 g kokosmel
Smør/ margarine skal gøres blødt, inden det røres med sukkeret, indtil det er hvidt. Jeg må indrømme, at min dovenskab fik mig til at bruge håndmixeren. Æggeblommerne røres så i en ad gangen, og mel og bagepulver tilsættes. Til sidst røres mælken i.
Dejen fyldes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader i ca. 15 min.
Til toppen piskes æggehviderne stive, og flormelis og kokosmel røres i. Denne klistrede masse fordeles oven på kagen.
Kagen sættes i ovnen igen ved 150 grader i ca. 20 min.
Lad kagen køle af, inden den skæres ud