Vi får hele tiden at vide, at vi skal spise mere grønt, og det kan jeg i hvert fald leve op til med fyldet til denne svinemørbrad. Grønnere kan det næsten ikke blive. Og med bacon omkring bliver alt jo kun endnu bedre.
Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 pk skiveskåret bacon
40 g pistaciekerner (naturel)
Bladene fra en halv potte frisk basilikum
ca. 20 g parmesanost i flager
salt og peber
lidt olie til stegning
Start med at skære mørbraden op og brede den ud, så den bliver til et fladt stykke kød.
Drys med salt og peber. Hak pistaciekernerne og basilikum, bland det med parmesan og fordel det på kødet.
Rul kødet sammen og sno baconskiver omkring for at holde sammen på det.
Steg mørbraden på en pande i lidt olie i 20 min i alt. Den skal vendes af og til, så den bliver stegt hele vejen rundt. Lad den trække nogle minutter, før den skæres ud. Og så er der grønt på menuen.