Ja, det er nemlig rigtigt. Sådan nogle fyre her køber man ikke I en papæske, hvor man ikke kan smage, om det er æsken eller croutonerne, man spiser. De fleste har af og til brød til overs, og hvis man ikke laver rasp af det hele, kan man jo lave brødcroutoner, som er godt selskab til enhver salat.
Ingredienser:
Et par skiver hvidt brød – det må gerne være lidt tørt
Olie til stegning
Et par fed hvidløg, der har fået et gok med siden af en kniv
Salt
Tørrede krydderurter(timian, basilikum, persille eller hvad man synes)
Start med at varme olien op på en pande.
Læg hvidløgene på panden og lad dem stege ved ikke for høj varme, mens man skærer brødet ud I tern.
Hæld brødternene på panden og vend det hele godt rundt, så olien bliver fordelt på alt brødet.
Lad det stege, indtil det er blevet gyldent og sprødt. Drys med salt og tørrede krydderurter
Gem overskydende croutoner I en lufttæt beholder I køleskabet. De kan holde sprødheden I et par dage.