Nu har jeg endnu ikke været I USA, men det siges, at denne sandwich er et stort hit over there. Og det forstår jeg faktisk godt. Den er både lækker og snasket. Vi havde fået noget aldeles dejligt oksekød aftenen før, så det var nærliggende at bruge resten til sådan en sandwich, som kræver, at kødet er nemt at bide over.
Ingredienser.
Rigeligt med mørt oksekød – gerne en rest
1 rød peberfrugt
1 rødløg
En sjat hvidvin
sennep
Cheddar-ost i skiver
Sandwich-boller (f.eks.disse)
Start med at skære løg og peberfrugt i tynde skiver og svits det på en pande.
Skær kødet ud i tynde skiver. Det skal også svitses ganske let, lige inden man skal samle sandwichen.
Mens løg og peberfrugt steger, hælder man lige en lille sjat hvidvin i , som får lov at koge væk og give lidt ekstra smag.
Til allersidst svitser man kort kødet på en anden pande og rister sine sandwichboller og smører dem med et tyndt lag sennep.
Så lægger man to skiver cheddar-ost på bunden af hver bolle, fordeler kød og løg ovenpå,
lægger endnu to skiver cheddar-ost på hver sandwich og sætter dem i ovnen ved 225 grader ganske kort, indtil osten er smeltet.
Så lægger man bollens låg på og spiser.