Omelet med ost, tomater og svampe

En omelet er dejlig, både som morgenmad, brunch – eller måske en let frokost. Jeg kom lige lidt bacon i – nogen vil måske hævde, at det kan udelades, men hvorfor dog det?

Ingredienser:

5 æg

2 blommetomater

En håndfuld revet ost

1 kejserhat – eller et par champignons

Og så de uundværlige skiver bacon

Her har vi så fyldet:

Svampene skæres i skiver, osten rives (hvis den ikke allerede er det), og tomaterne skæres i skiver.

Rist baconen på en pande og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Svits svampene i baconfedtet, og læg til sidst tomatskiverne i. Pisk æggene sammen, hæld dem på panden og drys osten over.

Læg et låg på og lad æggemassen stivne ved mellem varme.

Læg baconskiverne på den ene halvdel og fold omeletten sammen.

 

 

En kommentar

  • Jeanette

    17. oktober 2018

    Hej Marianne
    Inspirerende at læse dine opskrifter:-)
    Bh. Jeanette

    Svar

Skriv et svar