Små fyldte hvide auberginer

De så så søde ud, syntes jeg, da jeg så dem hos grønthandleren. Jeg købte et par stykker, og så kunne jeg altid finde ud af, hvad jeg skulle bruge dem til. Jeg fandt på noget grønsagsfyld, – og så selvfølgelig ost.

Ingredienser:

De to små søde auberginer

1 rødløg

2 fed hvidløg

De sidste 10 cherrytomater fra mit drivhus (købte kan anvendes)

Olie til stegning

En håndfuld revet cheddar

salt

et nip chiliflager

Revet parmesan til at drysse på toppen

Start med at skære auberginerne over i to dele hver (jeg glemte at fotografere dem, mens de var hele.

Udhul dem forsigtigt med en lille ske. Gem kødet. Sæt en gryde vand over. Når det koger, lægges auberginerne i i 3 minutter, før de fiskes forsigtigt op igen og lægges i et ildfast fad.

Skær løg, hvidløg, tomater og auberginekød fint i stykker og svits det i lidt olie. Når det er mørt. blandes den revne cheddarost i, og fyldet fordeles i auberginerne.

Drys med revet parmesan og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, indtil osten er gylden.

Kan spises alene eller som tilbehør.

 

Skriv et svar