Det er vist ikke forbigået nogens opmærksomhed, at jeg elsker at lave mad med fyld i. I dag er ingen undtagelse. Denne gang er det gået ud over nogle sagesløse baconruller, som jeg har fyldt ost i. Og som forresten blev rigtig vellykkede.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød.
½ tsk chilipulver
1 tsk stødt koriander
1 tsk salt
½ tsk stødt peber
1 revet løg
2 fed knust hvidløg
1 æg
1 spsk rasp
½ dl mælk
ost til fyld
tynde baconskiver til at vikle om
lidt olie til stegning
Rør en fars af alt, undtagen ost, bacon og olie. farsen skal være så fast, at man kan håndtere den.
Bred lidt fars ud på et stykke bagepapir el. lign. og llæg noget os på. Nu havde jeg stadig min streng-ost fra Istanbul, så det var oplagt at bruge den, men mozzarella kan bruges i stedet.
Pak farsen sammen om osten og rul et stykke bacon rundt om.
Steg rullerne i olie, indtil de er gennemstegt.
De kan serveres med samme tilbehør som f.eks. frikadeller el. lign.