Jeg har fundet denne opskrift på BBC Food. Der skal egentlig bruges italiensk pølsefars, men jeg blandede bare lidt hvidløg og chili i almindeligt hakket svinekød, og det virkede aldeles udmærket.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1 tsk chilipulver
1 tsk hvidløgspulver
1 fed knust hvidløg
1 lille hakket løg
En håndfuld frisk spinat – skåret i strimler
1½ dl tør hvidvin
1½ dl piskefløde
1½ dl hønsebouillon
50 g friskrevet parmesan
salt og peber
Start med at blande køde, chilipulver og hvidløgspulver og lad det stå i køleskabet en times tid.
Steg kødet i loidt olie på en pande, indtil det har delt sig. Kom hakket løg og hvidløg i og lad det stege med i nogle minutter.
Hæld så først hvidvin på og lad alkoholen koge væk. Tilsæt spinaten og lad den koge, så den falder sammen.
Hæld bouillon, fløde og revet parmesan i og lad saucen koge lige så stille ind, indtil den har en lidt tykkere konsistens.
Smag til med salt og peber og server den til pasta. F.eks. disse raviolier med svampefyld.