En pastaret med knald på både farve og smag. Jeg var lidt doven og brugte tørret spaghetti i stedet for hjemmelavet (fy), men en gang imellem har man vel lov til at slippe lidt let.
Ingredienser:
Spaghetti
6 små chorizo-pølser
16 rå tigerrejer
Olie til stegning
½ rød peberfrugt
3 hjemmedyrkede jalapenoer (man kan godt bruge nogle, man har købt)
4 fed hvidløg
1 salatløg
1 tsk paprika
lidt chiliflager (hvis man gerne vil have det mere spicy)
2 dl rødvin
Start med at skære chorizoen i skiver. Jeg piller også skindet af. Det er spiseligt, men ret nemt at fjerne, og så slipper man for at tygge i det.
Steg pølseskiverne i lidt olie, indtil de er pæne og brune på begge sider. Sæt dem til side.
Mens pølseskiverne steger, skæres løg, hvidløg, peberfrugt og chilier i strimler.
Steg grønsagerne. Kom pølserne tilbage på panden og hæld rødvinen ved.
Lad det hele koge lidt. Kom paprika og evt. chiliflager i og tilsæt så rejerne, som kun skal koge med ganske kort. De skal bare blive lyserøde.
Så er en nem og hurtig ret færdig.
Glem ikke at koge spaghettien – og husk revet parmesan til at drysse på.