Bacon-is

Det siges, at alt bliver bedre med bacon. Også is. Så det skulle jeg da prøve. Jeg bringer opskriften, men skal med det samme sige, at hos os faldt isen ikke i god jord. Det smagte lidt for mærkeligt for os. Jeg har dog gemt resten, for det kunne jo være, der en dag kom nogen forbi, som gerne ville smage.

Ingredienser:

6 skiver bacon

3 æggeblommer

150 g sukker

2 dl mælk

2 dl fløde

Start med at stege baconet og lade det køle af.

Hak det så i småstykker,

og bland det sammen med mælk og fløde. Sæt skålen i køleskabet natten over. Eller i hvert fald nogle timer.

Pisk æg og sukker og varm mælke-fløde-baconblandingen op næsten til den koger.

Hæl så lidt efter lidt den varme blanding ned til æggene. Husk at røre godt, mens der hældes. Køl bladingen af og hæld den i en ismaskine.

Når den er frosset, kommes den i en beholder og sættes i fryseren, indtil man skal bruge den.

Og så er der serveret.

Jeg er glad for, at jeg havde lavet en back-up-vanilleis!

 

 

Skriv et svar