Her er vi ude i lidt af en specialitet. Jeg havde mine tvivl, men de blev gjort til skamme. Nu havde jeg jo lavet kimchi, så det skulle også bruges til noget. Det smagte rigtig godt, og selv om der er en del chili i kimchien, var der kun en behagelig varme i pandekagen.
Ingredienser:
Pandekagen:
65 g mel
65 g kartoffelmel
1/4 tsk salt
100 g kimchi
½ dl væde fra kimchien
3 spsk vand
1 hakket forårsløg
lidt olie til stegning
Ristede sesamfrø til drys
Dip-sauce:
1 spsk kinesisk soya
1 spsk vand
1 tsk riseddike
1 tsk sukker
½ tsk sesamolie
Bland alle ingredienserne til pandekagen. Varm olien op på en slip-let pande og hæld dejen på panden.
Lad den stege, indtil den er gylden på undersiden, og vend den så.
Steg videre, indtil pandekagen også er gylden på den anden side.
Bland dip-saucen. På grund af Covid-19 havde vi hver sin dip-skål.
Skær pandekagen ud – her er en pizzaskærer meget anvendelig.
Drys med ristet sesam og server sammen med dip-saucen.