Denne dressing er noget helt andet end den usmagelige lyserøde substans man kan være uheldig at få serveret fra en flaske. Opskriften er hugget fra Søren Gericke, som lavede den i et TV2 program – “Cecilie og madklubben” for snart længe siden. Jeg har haft lyst til at lave den, siden jeg så programmet, og nu havde jeg en lejlighed.
Ingredienser:
20 små eller 10 store daddeltomater
4 skalotteløg
lidt olie
1 spsk sukker
5 dråber tabasco- eller chilisauce
3 spsk eddike
2 spsk tomatpure
2 dl olivenolie
1 tsk engelsk sauce
salt og peber
Løg og tomater hakkes lidt i stykker,
og steges lidt i olie, uden at det tager farve. Kom sukkeret i til sidst. Så puttes det i en blender og blendes sammen med eddiken. Tilsæt tabasco/chilisauce, tomatpure og olivenolie og blend det hele godt sammen.
Smag saucen til med engelsk sauce og salt og peber.
Den skal selvfølgelig serveres kold.