I stedet for altid at servere skinkeschnitzler som wienerschnitzel – hvilket smager aldeles udmærket – prøvede jeg noget andet denne gang. Jeg havde en del peberfrugter, som jeg mente at kunne lave noget ud af.
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
3 peberfrugter – rød, gul og grøn
1 løg
2 fed hvidløg
Olie til stegning
½ tsk tørret oregano
1 tsk chilipulver – eller efter smag
Salt og peber
2 dl oksebouillon
1 dl fløde
1 ds flåede tomater
En håndfuld revet ost – cheddar eller lignende
Et par kviste timian
Nogle soltørrede tomater i olie til pynt
Bank schnitzlerne let ud og drys med salt, peber og chilipulver.
Brun dem på begge sider i lidt olie.
Læg dem på en tallerken og hæld lidt mere olie i panden. Kom snittede løg, strimlede peberfrugter og hakket hvidløg i panden og steg det sammen med lidt chilipulver og oregano i 5 – 10 minutter.
Hæld bouillon og fløde i. Hak tomaterne i stykker og kom også dem i panden sammen med timian. Kom til sidst de brunede schnitzler i. Lad det hele simre under låg i 15 minutter.
Drys osten over, sæt låget på igen, indtil osten er smeltet.
Pynt til sidst med soltørrede tomater i olie.