Tjah, det lyder måske lidt underligt, men det er ikke så mærkeligt endda. Det er – som navnet mere end antyder – en fusion af fransk løgsuppe og koteletter. Det er ingen dum ide.
Ingredienser:
3 svinekoteletter
2 spsk dijonsennep
olie til stegning
4 mellemstore løg
4 – 5 stilke frisk timian
1 spsk smør
salt og peber
½ dl vin (rød eller hvid – det er lige meget)
1 dl bouillon (okse- eller hønse-)
et par håndfulde revet cheddar
Smør sennep på begge sider af koteletterne.
Brun dem i lidt olie på begge sider og tag dem op. Skær løgene i skiver og steg dem på panden i lidt mere olie. Krydr med salt og peber.
Når løgene er karamelliserede,
hældes vin, bouillon og timian i panden.
Kog det i et par minutter og læg koteletterne tilbage i panden.
Læg låg på panden og lad det simre i ca. 20-25 minutter. Tag låget af og drys ost på koteletterne.
Læg låget på igen indtil osten er smeltet.