Lam i flere etager

Ja, det er jo altså ikke et tårnhøjt lam, men da jeg sidst fik et helt lam, skar jeg nakkefileterne fra halsen og tænkte, at jeg ville prøve at lave noget med fyld i – det er jo noget, jeg elsker at lege med.

Ingredienser:

2 stykker lamme-nakkefilet

4 soltørrede tomater i olie

1 fed hvidløg

1 lille kvist rosmarin

2 spsk revet parmesan

3 – 4 tynde skiver bacon

salt og peber

lidt olie til stegning

Flæk nakkefileterne i to stykker hver på langs, så der bliver 4 flade stykker kød.

Drys alle stykkerne med salt og peber. Hak de soltørrede tomater fint og smør dem ud på det ene stykke kød.

Læg næste stykke kød ovenpå og læg finthakket hvidløg og rosmarin ovenpå.

Læg det tredie stykke kød ovenpå og læg revet parmesan på.

Læg det sidste stykke kød øverst,

og rul baconskiver omkring hele molevitten for at holde sammen på det.

Brun pakken i lidt olie på en varm stegepande og læg den derefter i et ovnfast fad med en lille smule vand i bunden.

Stil fadet i ovnen ved 180 grader i 30 – 40 min.

Skær ud i skiver og server med f.eks stegte kartofler og svampesauce.

 

 

Skriv et svar