Det gode gamle engelske udtryk “everything, but the kitchen sink” passer fint her, for jeg har brugt det meste af, hvad køleskabet havde. Omeletten er noget overfyldt, men det kan være svært at begrænse sig, når man har så mange gode ting at arbejde med. Fik jeg sagt, at den smagte fortrinligt.
Ingredienser:
Som sagt er det lidt af det hele, så der er ingen faste regler her, men jeg brugte:
4 æg
½ dl mælk
salt og peber
50 g bacon i tern
6 skiver chorizo
en stor håndfuld frisk spinat
2 tomater
Et lille stykke tallegio-ost (ca 50 g)
en håndfuld shi take svampe
Olie til stegning
men i bund og grund kan man jo gøre som man vil og bruge, hvad man har
Svampene børstes og skæres lidt i stykker. Så ristes de i lidt olie sammen med baconternene.
Tomaterne skæres i tern og hældes på panden sammen med spinaten.
Når spinaten er faldet sammen, skæres osten i små tern og lægges ovenpå.
Æggene piskes sammen med mælken og krydres med lidt salt og peber, hvorefter de hældes ud over fyldet på panden. Der skal ikke røres.
Når ægget er stivnet en lille smule, lægges chorizo, som er skåret i strimler, på. Så lægges der låg på,
og omeletten får lov at stå og stivne ved mellem varme, indtil ægget ikke længere er flydende.
Så er der serveret, og det varer et stykke tid, før man bliver sulten igen.