Jamaicansk rejecurry

Her skal jeg bruge min jamaicanske curry-blanding. Retten kan laves på en halv times tid, så man kan ikke undskylde sig med, at det tager lang tid. Og så keder smagsløgene sig i hvert fald ikke!

Ingredienser:

500 g kæmperejer

2,5 spsk jamaica-curry

2 spsk olie

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 jalapeno-chili

1 mellemstort løg

3 fed hvidløg

1 dåse kokosmælk

1 spsk tomatpure

½ tsk tørret timian

Evt. lidt salt

Start med at hælde rejerne i en skål og drysse en spsk af curry-blandingen over. Lad det stå, mens alle grønsagerne skæres i skiver.

Varm olien op i en pande eller lignende, der er stor nok til at rumme retten, når den er færdig. Steg de skivede løg, peberfrugter, chili og hvidløg i ca. 5 minutter, indtil det begynder at blive blødt.

Kom den sidste 1½ spsk curry-blanding i panden,

og rør det hele godt sammen.

Hæld kokosmælken i panden sammen med tomatpure og timian.

Bland så rejerne i og sørg for, at de er dækket at saucen, så de koger.

Lad retten koge i ca. 5 minutter og smag evt til med lidt salt.

Man kan servere ris eller naan-brød til.

 

 

Skriv et svar