Det er muligvis et amerikansk fænomen, men det er i hvert fald den mest dekadente hotdog, jeg nogensinde har fået. Det er i bund og grund et pølsebrød med hummer og mayonnaise. så kan man tilsætte forskellige smagsgivere, for at få det til at virke lidt mindre fedt.
Ingredienser:
2 hummerhaler
2 spsk god mayonnaise
1 forårsløg
salt, peber
1 tsk sambal oelek
1 brioche-pølsebrød
saltet vand til kogning af hummerhalerne
Jeg havde to hummerhaler i fryseren fra nytår. Dem tøede jeg først op,
hvorefter jeg kogte dem i 5 minutter i saltet vand, tog dem op, kølede dem af
og pillede dem ud af skallerne. Nogle opskrifter pocherer hummerhalerne i smeltet smør, men jeg mente, de ville blive fede nok af mayonnaisen.
Mayonnaisen blev rørt med hakket forårsløg, sambal oelek og lidt salt og peber, før hummerkødet blev skåret i chunks og tilsat.
Så blev hele molevitten puttet i et ristet, flækket pølsebrød