Ja, det er ikke første gang, jeg har lavet sådan en – og heller ikke sidste! Det er så nemt, og så kan det varieres i det uendelige. Denne gang er der til en afveksling ikke viklet bacon omkring. Til gengæld er der fyldt ost i.
Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
Olie til stegning
5 stængler hakket frisk persille
1 spsk dijonsennep
salt og peber
4 – 5 skiver kogt skinke
2 dl revet ost. Jeg brugte en blanding af cheddar og emmenthaler
Steg de hakkede løg og hvidløg i lidt olie. De skal ikke være brune, – kun bløde. Tilsæt sennep og hakket persille. Lad blandingen køle lidt af.
Puds mørbraden af for sener og fedt, og skær den på langs, så den bliver flad. Evt. kan man banke den lidt ud også.
Drys med salt og peber. Læg skinkeskiverne på kødet og fordel løgblandingen ovenpå.
Læg så revet ost ovenpå.
Rul hele molevitten sammen og bind køkkensnor omkring.
Varm olie op på en stegepande, der er stor nok til at mørbraden kan være der.
Steg den fyldte mørbrad i alt 20 – 25 minutter. Vend den jævnligt, så den bliver stegt overalt.
Skær mørbraden i passende skiver inden servering – husk at fjerne snoren!