Jeg havde et stykke rigtig fin tun i fryseren. Jeg har før lavet tun, hvor den kun var skalstegt. Det er rigtig dejligt. Nu ville jeg prøve at stege det lidt mere. Det blev godt, men man skal være meget påpasselig med ikke at gennemstege kødet helt. Det skal stadig være lyserødt for ikke at blive tørt.
Ingredienser:
Et pænt stykke tun
Salt og peber
10 knuste nacho-chips
Olie eller smør til stegning
1 spsk smør
10 hakkede cherrytomater
1 hakket forårsløg
3 stilke frisk basilikum
2 spsk balsamico
Drys tunfisken med salt og peber.
Jeg har ikke nogen god begrundelse for at rulle fisken i knuste nacho-chips. Men jeg kunne!
Steg fisken i smør eller olie. Stegetiden afhænger af tykkelsen, så hold øje med, at den ikke får for meget.
Imens smeltes smørret på en anden pande, og forårsløg og tomater steger heri, indtil alt er blødt. Så tilsættes hakkede basilikumblade og balsamico.
Koteletten serveres med tomatvinaigretten over.