Fyldt flanksteak

Nu ruller jeg igen noget sammen! I dag går det ud over en sagesløs flanksteak, som fik fyld af pesto, skinke og ost, hvorefter den fik en tur i ovnen.

Ingredienser:

1 flanksteak

Salt og peber

100 – 150 g rød pesto – man kan finde en opskrift her – men jeg snød – mere om det senere

5 -6 skiver parma – eller anden skinke

2 milde chilier

50 g revet parmesan

Olie til bruning

Jeg havde en fin, reel flanksteak.

Den lavede jeg en “butterfly” på, dvs. jeg skar den næsten over på en måde, så den kunne foldes ud til dobbelt størrelse.

Så dryssede jeg med salt og peber og smurte et lag rød pesto på.

Her er det så, jeg snyder og bruger denne her tube,

som jeg har købt hos Parma-Shop. Jeg kan desværre ikke lave den bedre selv.

Så kom der skinke på.

Og så havde jeg to af min mands hjemmedyrkede chilier.

De er ikke så forfærdelig stærke, specielt ikke, hvis man piller kernerne ud. De blev hakket.

Så fik kødet et lag pesto mere, og de hakkede chilier kom på.

Til sidst kom der revet parmesan på, og så kunne der vist heller ikke stoppes mere på, hvis det også skulle kunne rulles sammen, som planlagt.

Det lykkedes at rulle kødet sammen og binde snor om.

Så skar jeg rullen over midt mellem snorene, så jeg fik 4 stykker, som jeg brunede hurtigt på en pande.

Så kom de i et ovnfast fad og blev sat i en 180 grader varm ovn i ca. et kvarter.

 

 

 

Skriv et svar