Dette må være “frikadellen møder tacoen”. Jeg brugte grisekød, men man kan bruge alle slags hakket kød – helt efter smag og behag. Det er faktisk hurtigere end at lave frikadeller, og så kan man putte så mange dejlig smagfulde ting i.
Ingredienser:
400 g hakket kød
2 tsk røget paprika
1 tsk stødt koriander
½ tsk stødt peber
½ tsk spidskommen
2 tsk flagesalt
2 knuste fed hvidløg
6 – 7 små tortillas (15 cm)
Olie til stegning
Til fyld:
Avocadoskiver
Tomatbåde
Løgstrimler
Bland det hakkede kød med krydderierne og smør det ud på tortillaerne. Så mange, som der nu er kød til. Det skal ikke være et ret tykt lag, for når man folder den sammen, bliver det jo dobbelt.
Varm olien op på en pande og steg tortillaerne 2 – 3 minutter på begge sider.
Det kan være nødvendigt at holde dem lidt nede under stegningen af kødsiden.
Når de er gyldne på begge sider, kommes fyldet på,
og de foldes sammen – og så spiser man. Nemmere bliver det ikke.