Jeg kom til at se, at jeg ikke havde lagt min karrysild her på siden, så det skynder jeg mig at råd bod på. Det er egentlig en opskrift på karrysalat, og hvis man så kommer marinerede sild i – ja så har man karrysild.
Ingredienser:
2 spsk mayonnaise
1 spsk creme fraiche
1 hårdkogt æg
1 syltet drueagurk
1 rødløg
1 cox orange æble
ca. 2 tsk karry
Og skal man lave karrysild, skal der selvfølgelig også bruges et glas marinerede sild.
Karryen opløses ud i lidt vand, så den er nemmere at røre ud i mayonnaise og creme fraiche
Løg, æble, agurk og æg hakkes fint
Så blandes mayonnaise og creme fraiche og det smages til med karry. Det er en smagssag, hvor meget karry man vil have i, så mængden er kun vejledende.
Fyldet røres i, og hvis man er ude efter karrysalat, stopper man her. Vil man derimod lave karrysild, åbner man et glas marinerede sild og skærer dem ud i passende stykker, inden man kommer dem i karrysalaten.