Marineret kanin

Ja, så er der kanin på programmet igen. Denne gang blev den marineret i hvidvin, og så fik den en tur i sous viden.

Ingredienser:

1 kanin, parteret i for- og bagben og ryg

Til marinaden:

½ – 1 dl hvidvin

1 fed hvidløg

1 tsk rosmarin

salt og peber

1 spsk olie

Kaninstykkerne lægges i en lynlåspose, der kan tåle varme. Min kunne tåle op til 90 grader, men så varmt blev det slet ikke.

Marinaden piskes sammen og hældes ned til kaninen, som gnubbes med marinaden, og posen lukkes.

Lægges i køleskabet i nogle timer. Jeg lagde min kanin i marinaden om morgenen, inden jeg tog på arbejde. Så var den klar til at lægge i sous viden, da jeg kom hjem.

Sous viden blev fyldt med vand, og sat på 60 grader. Så lagde jeg posen i, idet jeg forsigtigt sørgede for at få luften ud, efterhånden som den sank ned i vandet. Efter 4 timer kom kaninen op igen, og stykkerne fik en kort tur på en varm pande med lidt fedtstof, for at give dem en smule kulør.

Vi fik den med et bagt kartoffelfad med lidt af hvert.

Skriv et svar