Hjæææælp – jeg er ved at få renoveret mit køkken. Der er ikke mulighed for kogekunst med de store armbevægelser lige i øjeblikket. Så er det godt, man har sine små hjælpere – aka elektrisk køkkengrej, der kan lave mad på spisebordet i stuen, mens man laver noget andet.
Ingredienser:
400 g oksekød i tern eller strimler
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 grøn chili
1 lille løg
5 champignons
4 forårsløg
3 fed hvidløg
3 spsk soya
4 dl oksebouillon
2 tsk brun farin
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk sort peber
1/4 tsk hvidløgspulver
Grønsagerne skæres i mundrette bidder (det kan også gøres ved spisebordet) og krydderier, sukker og soya blandes med bouillonen.
Så placeres hele herligheden i slowcookeren,
og den tændes på laveste trin og så står den på spisebordet og laver mad i 5 timer, mens man foretager sig noget, der er mere presserende.
Når man så skal spise, sætter man sin anden ven – riskogeren til at koge en portion ris, og vupti – har man en middagsret, helt uden at have brugt køkkenet.
PS. Jeg glæder mig, til køkkenet er færdigt.