Gryderet uden brug af køkken

Hjæææælp – jeg er ved at få renoveret mit køkken. Der er ikke mulighed for kogekunst med de store armbevægelser lige i øjeblikket. Så er det godt, man har sine små hjælpere – aka elektrisk køkkengrej, der kan lave mad på spisebordet i stuen, mens man laver noget andet.

Ingredienser:

400 g oksekød i tern eller strimler

1 gul peberfrugt

1 rød peberfrugt

1 grøn chili

1 lille løg

5 champignons

4 forårsløg

3 fed hvidløg

3 spsk soya

4 dl oksebouillon

2 tsk brun farin

1/4 tsk stødt ingefær

1/4 tsk sort peber

1/4 tsk hvidløgspulver

Grønsagerne skæres i mundrette bidder (det kan også gøres ved spisebordet) og krydderier, sukker og soya blandes med bouillonen.

Så placeres hele herligheden i slowcookeren,

og den tændes på laveste trin og så står den på spisebordet og laver mad i 5 timer, mens man foretager sig noget, der er mere presserende.

Når man så skal spise, sætter man sin anden ven – riskogeren til at koge en portion ris, og vupti – har man en middagsret, helt uden at have brugt køkkenet.

PS. Jeg glæder mig, til køkkenet er færdigt.

Skriv et svar