Nu har jeg igen fundet på noget brunch-agtigt. Det skyldes måske, at vi sjældent spiser morgenmad, men I weekenderne spiser vi som regel brunch hen på formiddagen, og det skulle jo nødigt være det samme hver gang. For det meste indgår æg I en eller anden form.
Ingredienser:
4 æg
1 spsk crème fraiche (mælk kan bruges)
100 g bacontern
2 forårsløg
1 rød snackpeber
3 – 4 champignons
salt, peber
2 små tortillas – jeg brugte for en gangs skyld færdigkøbte
lidt revet ost
Jeg startede med at kigge I køleskabet, og der fandt jeg det, som jeg har skrevet ovenfor.
Peberfrugt, forårsløg, bacon og champignons blev svitset på en pande. Hvad man ikke kan se er, at jeg også sneg en hakket jalapeno med.
Imens smurte jeg to forme med olie og stoppede tortillaerne ned deri.
Så fyldte jeg grønsagerne I og fyldte æggene, som jeg havde pisket sammen med crème fraichen, ovenpå.
Formene satte jeg I ovnen ved 170 grader I ca 20 min. Så kommes lidt revet ost ovenpå, og det får 5 – 10 min. mere.
Indtil osten er smeltet, og æggene er stivnet.