Når nu grillen er i gang, så er det nærliggende at sætte nogle gryder eller pander ind med noget tilbehør, som så kan blive tilberedt sammen med det, man ellers griller. Her har fantasien også frit spil.
Ingredienser – denne gang:
1 pk bacon i skiver
2 portobellosvampe
1 revet løg eller et fed revet hvidløg
2 tomater
1 lille squash
1 pakke halloumi-ost
1 kugle mozzarella
En håndfuld revet cheddar
En håndfuld groftrevet parmesan
Her har vi at gøre med hele tre forskellige ting, men lad os se, om det ikke går alligevel.
Først portobelloerne:
Træk det yderste “skind” af og fjern lamellerne indeni – det gøres ret nemt med en ske. Drys svampene indeni med salt og peber og drys lidt revet løg – eller hvidløg i. Fyld op med revet ost af begge slags og pak to skiver bacon rundt om hver.
Sæt dem på et fad eller lignende, som kan tåle grill og sæt det ind i grillen ved ca 180 grader i omkring 20 minutter. Man kan se, når de er færdige.
Så kommer vi til halloumien. Det er en ost, som ikke smelter, når den blivet varm, så det er fristende at pakke den ind i en skive bacon og så putte den på grillen også, indtil baconen er sprød..
Mine skulle vist have haft 5 minutter mindre.
Og så til sidst til grønsagerne:
Skær tomater, squash og mozzarella i skiver. Sæt skiverne på højkant i et lille fad, som kan gå i grillen. Drys med revet parmesan.
Sæt fadet i grillen i ca 15 minutter – eller indtil grønsagerne ser færdige ud og osten er smeltet.