Ragù af hakket svinekød

Jeg har fundet denne opskrift på BBC Food. Der skal egentlig bruges italiensk pølsefars, men jeg blandede bare lidt hvidløg og chili i almindeligt hakket svinekød, og det virkede aldeles udmærket.

Ingredienser:

500 g hakket svinekød

1 tsk chilipulver

1 tsk hvidløgspulver

1 fed knust hvidløg

1 lille hakket løg

En håndfuld frisk spinat – skåret i strimler

1½ dl tør hvidvin

1½ dl piskefløde

1½ dl hønsebouillon

50 g friskrevet parmesan

salt og peber

Start med at blande køde, chilipulver og hvidløgspulver og lad det stå i køleskabet en times tid.

Steg kødet i loidt olie på en pande, indtil det har delt sig. Kom hakket løg og hvidløg i og lad det stege med i nogle minutter.

Hæld så først hvidvin på og lad alkoholen koge væk. Tilsæt spinaten og lad den koge, så den falder sammen.

Hæld bouillon, fløde og revet parmesan i og lad saucen koge lige så stille ind, indtil den har en lidt tykkere konsistens.

Smag til med salt og peber og server den til pasta. F.eks. disse raviolier med svampefyld.

Skriv et svar