Når nu kaninlårene er så store, som de er, så er det da nærliggende at tilberede dem, som man tit tilbereder lammekølle. Det syntes jeg i hvert fald, da jeg stod og så på dem. De fik godt med rosmarin og hvidløg, og så blev de low and slow tilberedt i ovnen.
Ingredienser:
2 kanin-baglår
En kvist rosmarin
10 fed hvidløg
1 pæn klat smør og olie til bruning
8 – 10 cherrytomater
Start med at pille hvidløgsfeddene og skær 2-3 af dem ud i strimler. Pluk rosmarinkvisten i mindre buketter.
Stik nu huller i kaninlårene og put en strimmel hvidløg og en lille buket rosmarin i hvert hul. Husk den side, der vender nedad!
Brun lårene i smør og olie, indtil de har fået lidt farve, og læg så resten af hvidløgsfeddene ved sammen med halverede cherrytomater.
Dæk fadet til eller læg låg på og sæt det i ovnen ved 110 grader i ca 4 timer. Det kan man da kalde low and slow.
Så har der samlet sig den dejligste sky i fadet, og kaninen er klar. Kødet er meget mørt. Vi fik nogle langtidsbagte grønsager til sammen med de bagte tomater og hvidløg fra fadet.