Det er en dejlig, krydret indisk ret. Styrken bestemmer man jo selv, men jeg synes, smagsløgene skal have lidt motion, så de ikke keder sig alt for meget.
Ingredienser:
400 g kylling uden ben
Marinade:
1 tsk gurkemeje
1 tsk revet hvidløg
1 tsk revet ingefær
3 spsk yoghurt
½ tsk chilipulver
Sauce:
Olie til stegning
1 hakket løg
Salt og peber
1 dl tomatpure
1½ spsk garam masala (det kan købes færdigt)
1 dl fløde
Bland ingredienserne til marinaden. Skær kyllingekødet i stykker og bland det i marinaden. Lad det marinere i mindst en time – gerne længere.
Steg de hakkede løg i lidt olie. Når de har taget lidt farve, kommes kyllingen i. Vend det hele godt rundt, så kyllingestykkerne bliver stegt på alle sider.
Hæld tomatpure ved og rør det godt sammen. Tilsæt garam masala og fløde og rør endnu en gang.
Smag godt til med salt og peber.