Her er endnu en lille listig forret, eller snack om man vil. De svømmer ganske vist i cognac, men alkoholen er for længst dampet væk.
Ingredienser:
10 – 20 tigerrejer
1 dl cognac
25 g smør
1 spsk cajun-krydderi (hvis man vil lave det selv, kan man se her)
1 spsk brun farin
1 fed hvidløg
1 lille revet løg
½ tsk chiliflager
lidt peber
hakket persille til pynt
Se efter, at rejerne er befriet for tarmen – ellers gør det. Bland rejer med revet løg, peber og cajun-krydderi.
Smelt smørret på en pande og steg det hakkede hvidløg heri, Kom rejerne i og lad dem stege med, indtil de er blevet lyserøde.
Hæld cognac over og lad alkoholen koge væk. Kom farin og chili i og øs saucen over rejerne, mens de steger færdige.
Pynt med hakket persille til sidst og spis lidt brød til.