Jeg så, at man kunne få italiensk salsiccia-kød i større portioner, så man ikke skal stå og pille skindet af de små pølser, når man skal ind til kødet for at bruge det som hakkekød. Det benyttede jeg mig af i den her pastaret.
Ingredienser:
500 g salsiccia
olie til stegning
1 rød peber
1 dåse flåede tomater
1 dl vand
1 løg
3 fed hvidløg
1 portobello – eller samme mængde champignons
2 dl rødvin
100 g naturel flødeost
250 g kort pasta (skruer eller sløjfer)
Pil pølsekødet ud af indpakningen og bræk det i mindre stykker.
Varm olien op i en gryde og brun kødet. Sørg for at få kødet løsnet helt under bruningen. Tag kødet op. Hak løg og hvidløg og steg det i olie, indtil løgene er klare. Kom skivede svampe og hakket rød peber i og lad det stege med i nogle minutter.
Kom så det brunede kød tilbage i gryden.
Hæld rødvin ved og lad det meste koge væk.
Hæld de flåede tomater ved og skyl dåsen af med 1 dl vand, som også kommes i.
Læg låg på og lad retten simre i en halv times tid. Kom så flødeost i og rør det ud.
Kog pastaen og hæld den i gryden lige før serveringen.