Navnet på retten lyder vældig fornemt, men det er bare stegt laks med champignons og spinat i flødesauce. Og det tager ingen tid at lave.
Ingredienser:
1 – 2 stykker laks uden skind
salt
sødt chilipulver
olie til stegning
1 lille skalotteløg i tynde skiver
1 lille hakket fed hvidløg
65 g frisk spinat
3 – 4 skivede champignons
mere sød chili
salt
½ – 1 dl fløde
2 spsk revet parmesan
Krydr laksen med salt og sød chili. Varm olie op og steg fisken 2 – 3 minutter på hver side.
Imens varmes olie op på en anden pande, og heri steges løg og hvidløg, indtil løgene er klare. Kom de skivede champignons i og steg videre. Hæld fløden på og herefter spinaten. Til sidst parmesan, chilipulver og salt efter smag.
Når spinaten er faldet sammen, lægges laksen tilbage i saucen og varmes.