Laks florentine

Navnet på retten lyder vældig fornemt, men det er bare stegt laks med champignons og spinat i flødesauce. Og det tager ingen tid at lave.

Ingredienser:

1 – 2 stykker laks uden skind

salt

sødt chilipulver

olie til stegning

1 lille skalotteløg i tynde skiver

1 lille hakket fed hvidløg

65 g frisk spinat

3 – 4 skivede champignons

mere sød chili

salt

½ – 1 dl fløde

2 spsk revet parmesan

Krydr laksen med salt og sød chili. Varm olie op og steg fisken 2 – 3 minutter på hver side.

Imens varmes olie op på en anden pande, og heri steges løg og hvidløg, indtil løgene er klare. Kom de skivede champignons i og steg videre. Hæld fløden på og herefter spinaten. Til sidst parmesan, chilipulver og salt efter smag.

Når spinaten er faldet sammen, lægges laksen tilbage i saucen og varmes.

 

 

 

 

Skriv et svar