Det hele begyndte med, at jeg ønskede mig en ny foodprocessor. Den her er bare så meget mere.
Desværre sælges den ikke i Danmark endnu. Man må håbe, at det kun er et spørgsmål om tid. I Australien, USA og Frankrig er de vilde med den. Det er jeg også. Vi måtte til en køkkenudstyrsbutik i Frankrig – Art and Cook i St. Remy de Provence
Desværre har jeg erfaret, at butikken nu er lukket. Øv, for det var en skøn butik for køkkennørder som mig.
Nå, men tilbage til vidunderet Magimix Cook Expert! Den er forsynet med induktion, så den kan varme op til 110 grader. Den har programmer til at ælte kage- eller gærdej, lave supper og saucer. F.eks kan man tage alle ingredienserne til en tomatsuppe, lægge dem i skålen,
vælge program, starte maskinen og en halv time efter er der tomatsuppe. Fin og uden klumper. Stålskålen kan man også bruge, hvis man bruger maskinen som blender.
Det skal hertil siges, at den også er en ualmindelig kraftig foodprocessor. Sådan et program har den også, men så skal man skifte skålen ud med en mere normal foodprocessorskål. Der fulgte 3 forskellige størrelser med, knive i 2 størrelser og 4 skæreskiver.
Igen et livsforandrende redskab.